Ce dorim sa facem

Noi cei de la Top Leader Hunt incercam o altfel de abordare fata de companiile traditionale de Recrutare / Head Hunting. Diferenta consta in faptul ca dorim (daca este posibil) sa vedem locatia unde se va desfasura activitatea viitorului angajat si sa putem discuta cu Hiring Manager-ul ; astfel putem intelege mult mai bine ce asteptari se doresc de la viitorul angajat, decat sa citim un job description care este mult prea standardizat.

Prin prisma experientei acumulate in Management in diverse companii am observat urmatoarea problema: la interviul final primeam persoane cu un CV impresionant , iar in timpul interviului observam ca nu se potriveau pentru ceea ce aveam noi nevoie in Operatiuni (productie / calitate / inginerie , etc ); acest lucru ducea la frustrari atat din partea noastra ca si companie angajatoare cat si din partea firmei de recrutare; sa nu mai vorbim de timp pierdut de ambele parti!
Noi vrem sa schimbam acest lucru! Ne dorim sa lucram mult mai eficient, iar ca rezultat sa filtram doar candidatii care sunt mai apropiati ca bagaj de cunostinte de ceea ce cauta efectiv managerul de departament.
Noi nu dorim sa folosim softuri de cautare automata, vom cauta manual CV cu CV pentru a ne asiguram ca toti candidatii trec printr-un filtru uman.

Oferim recrutare de personal compatibilă cu postul și cultura companiei folosind cea mai potrivită bază de date și metodă de selecție.

Suntem prezenți si pe Facebook

Contactati-ne acum!

“Multumesc echipei TopLeaderHunt pentru promptitudine si seriozitate. Intreg procesul a fost eficient, de scurta durata si a fost sustinut de o comunicare excelenta.”

N. R. - Senior Partner

„O colaborare foarte buna cu cei de la TopLeaderHunt. Promptitudine si profesionalism la cel mai inalt nivel alaturi de un dialog foarte friendly. Recomand cu caldura aceasta companie.”

L. B. - HR Manager