Activitatea noastra are ca scop recrutare de personal in mod special cu studii superioare (Middle si TOP Management) din Romania acoperind variate domenii de munca.
Daca intampinati dificultati in a gasi persoana potrivita pozitiilor deschise din compania dumneavoastra puteti apela la serviciile noastre cu incredere. Prin experienta echipei noastre, acumulata atat in pozitii de Top Management in cadrul departamentelor de productie / calitate / inginerie / tehnic /  Resurse Umane obtinuta in diverse companii, suntem increzatori ca vom gasi cei mai buni candidati de pe piata. Deasemena avem parteneri de TOP in domeniile de IT / Medical / HoReCa / Petrol-Gaze si multe altele.
De-a lungul timpului in domeniile in care am activat (productie, management operatiuni) am observat ca anumite pozitii sunt foarte dificil de gasit, iar fara experienta efectiva a recrutorului in cadrul unei companii de productie nu se intelege in detaliu exact ce ar trebui sa faca viitorul angajat. Adesea, acesta renunta din cauza nepotrivirii pe acel post sau compania renunta la serviciile acestuia datorita aceluiasi motiv. De aceea noi suntem siguri ca avem un plus fata de companiile care au experienta strict in domeniul Resurselor Umane.

RECRUTARE PERSONAL

Suntem siguri ca vom reusi intr-un timp scurt sa va punem la dispozitie persoanele care sa se potriveasca pozitiei cerute la cele mai mici preturi din Romania. Acest lucru poate fi demonstrat de partenerii nostri multumiti de serviciile prestate de echipa noastra.

       Oferim recrutare de personal compatibilă cu postul și cultura companiei folosind cea mai potrivită bază de date și metodă de selecție.

Suntem prezenți si pe Facebook

Contactati-ne acum!

“Multumesc echipei TopLeaderHunt pentru promptitudine si seriozitate. Intreg procesul a fost eficient, de scurta durata si a fost sustinut de o comunicare excelenta.”

N. R. - Senior Partner

„O colaborare foarte buna cu cei de la TopLeaderHunt. Promptitudine si profesionalism la cel mai inalt nivel alaturi de un dialog foarte friendly. Recomand cu caldura aceasta companie.”

L. B. - HR Manager